Vi införde Pyramid för ca 18 år sedan

Trendmark marknadsför och representerar noga utvalda och världsledande varumärken inom kläder och skor. Trendmark har idag ca 30 anställda och omsätter drygt 100 miljoner SEK. Huvudkontor och lager finns i Billdal söder om Göteborg. Försäljningskontor och showroom finns i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

– Vi införde Pyramid för ca 18 år sedan då vi tittade på samtliga affärssystem som klarade av problematiken med varianthantering, dvs färg och storlek på en artikel. Pyramid upplevde vi då gav oss mest värde i förhållande till investeringen och klarade till exempel bäst av flera dimensioner på en artikel, berättar Kenneth.

”Det bästa med Pyramid är att vi har kunnat växa och behålla samma affärssystem under alla år. Vi har nu Pyramid i fem bolag samt kassasystem i en egen butik”- säger Kenneth.

– För fem år sedan integrerade vi ett externt lagersystem med Pyramid för att få grepp på orderflödet och öka vårt plocktempo. Flödet mellan lagersystemet och Pyramid fungerar helt automatiskt, vilket visar att Pyramid med enkelhet kan kopplas till andra system, säger Daniel. Kenneth berättar vidare att de hade behov av ett mer avancerat lagersystem än det som finns i Pyramid och det är något som de kan rekommendera när verksamheten blivit lite större.

”Pyramid kan med enkelhet kopplas till andra system”