Att vi kan lägga till de moduler vi behöver när vi behöver dem allteftersom vi utvecklar verksamheten.

Vi valde Pyramid för att det passade vårt behov och att vi kunde skräddarsy det efter vad vi verkligen behövde. Att vi kan lägga till de moduler vi behöver när vi behöver dem allteftersom vi utvecklar verksamheten är en klar styrka. Pyramid är komplext och har många inställningar och parametrar för att passa många olika branscher och med hjälp av en flexibel återförsäljare med snabb service och nära kundkontakt känner vi att vi utnyttjar Pyramid på ett effektivt sätt. En annan fördel med Pyramid är att vi med hjälp av vår återförsäljare har skräddarsytt programmet för vår verksamhet med specifika anpassningar. Vi har på så sätt kunnat bli av med monotona arbetsuppgifter och använda den tiden till annat. Vi har helt enkelt kunnat växa utan att öka kostnaderna. Helt suveränt.

– Urban Svensson, Kontors- och IT-ansvarig